LIV FOR YOU » ACCESS BARS®

Wil jij voor jezelf of voor je kind weer rust en ruimte in het hoofd? En wil je weer lekker in je vel komen te zitten of gun je jouw kind dit zo enorm?

 

Liv for You kan jou helpen met....

ACCESS BARS® voor Kinderen, Jongeren & Volwassenen

We beginnen de behandeling met een heerlijke bak thee of koffie. In de ruimte heb ik altijd een lekkere geurende olie waardoor je daar alleen al een stukje rust zult ervaren.

Na de thee/koffie beginnen we aan de behandeling en mag je plaatsnemen op de behandeltafel. Gewoon lekker met je kleren aan. Als je daar lekker en ontspannen ligt ga ik heel zachtjes een aantal punten op je hoofd aanraken. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd door deze zachte aanrakingen.

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven.

 

ACCESS BODY PROCESS CELLULAR MEMORY EN ZERO TRAUMA®

Heb je last van lichamelijke of psychische klachten die maar niet over lijken te gaan? Zijn deze klachten ontstaan na of door een operatie of een lichamelijk óf psyisch trauma? Dan kan Cellular Memory en Zero-Sum of Trauma verbetering bieden. Bij deze methode werk ik met mijn handen op het lichaam en pas hierbij de speciale methode van de Body Processen toe.

MAGNEETMASSAGE

Wil jij of jouw kind gemasseerd worden met speciale massagemagneten, dat kan! Neem een kijkje onder het kopje 'magneetmassage' voor meer informatie.

 

ACCESS BARS® VOOR KINDEREN & VOLWASSENEN 

 

 

Je maakt 'letterlijk' je hoofd leeg om zo ruimte te creëren voor positieve gedachten en overtuigingen en om het leven te gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak en vreugde.

 

Een kleine greep uit de voordelen van een Access Bars® behandeling:
Betere nachtrust - rust in je hoofd - meer energie en blijer - faalangst verdwijnt - helpt bij ADD, ADHD en HSP; brengt rust - beter concentratievermogen - betere leerprestaties op alle vlakken - stress verminderend, tot diep in de cellen - positief zelfbeeld en een gegrond zelfvertrouwen - burn-out klachten verdwijnen en komen niet meer terug - verwerking van traumatische gebeurtenissen op diep niveau - problemen in relatie tot anderen worden inzichtelijk en men kan het loslaten - het loslaten van oude patronen op diep niveau - en nog veel meer moois...