Praktijk Liv for You past strenge coronomaatregelen toe om jullie goed van dienst te kunnen zijn in deze tijd.

KEUZEPAGINA » ACCESS BARS » Bars® Kids & Jongeren

Bars® Kids & Jongeren

Access Bars kinderen

Voor kinderen van 6 t/m 16 jaar 

  • Gun je je kind meer rust in het hoofd?
  • Merk je dat de schooldagen best intensief zijn voor kinderen?
  • Lijkt je kind soms wat rusteloos/onrustig?
  • Is je kind niet gelukkig met zichzelf?
  • Heeft je kind slaapproblemen door overprikkeling?
  • Zoek je een manier om het leren te vergemakkelijken voor je kind?
  • Zou je graag willen dat je kind minder snel gefrustreerd raakt?
  • Heeft je kind het even zwaar om wat voor reden dan ook?
  • Huilt je kind snel en is het ontroostbaar?
  • Is je kind snel boos en niet meer voor reden vatbaar?

 

Een Access Bars-behandeling zou zeker kunnen helpen... 

 

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen, die je belangrijke achtte in elk leven dat je ooit hebt gehad. Als je je Bars laat nalopen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat ze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Na afloop ben je heerlijk leeg en ontspannen.

 

Met Access Bars gaat de energie naar de plekken waar het (on)bewust het hardst nodig is en het voert de spanningen af die kinderen of jongeren het meest op dat moment in de weg zitten. Access Bars is een mooie manier om een eventuele bijna overlopende emmer of al overlopende emmer te legen. Met Access Bars kun je weggooien/gieten wat geen functie meer heeft en/of geen nut meer heeft. Opgeruimd staat netjes!

Nadat hun bars zijn gelopen, zijn veel kinderen gelukkiger, voelen zich beter en doen het veel beter op school en thuis. Ze hebben de neiging om beter te slapen, beter met leeftijdsgenoten om te gaan, minder problemen te krijgen, meer speeldata te hebben, minder driftbuien en uitbarstingen te hebben en als ze dat doen, duren ze niet zo lang. Tijden die moeilijk waren – ochtenden, avonden, huiswerk, klusjes – verliezen meestal hun lading en zijn veel gemakkelijker te manoeuvreren. 

 

BARS bij kinderen kan helpen bij...

Het niet lekker in hun vel zitten, slecht slapen, onrustig, overactief zijn, slecht luisteren, driftig, vaak boos zijn,
trauma, adoptie, slechte leerprestaties op school, moeite met de omgang met andere leeftijdsgenootjes etc. etc.

Bij oudere kinderen kan BARS helpen bij:
– ADHD
– PPD/NOS
– Asperger
– Faalangst
– Hechtingsproblemen
– Pubertijdsproblemen

 

Wat zijn Access Bars?

Door 32 punten op het hoofd zachtjes aan te raken terwijl je ontspannen ligt, wordt je systeem opgeruimd van overtuigingen die je in de weg zitten en wordt er losgelaten wat je belemmert om te kunnen ontvangen wat je eigenlijk wenst. Zo kan de energie weer vrij stromen waardoor je makkelijker gedragspatronen kunt doorbreken en andere keuzes kunt maken. Hier hoef je op dat moment niet bewust mee bezig te zijn en je kunt heerlijk genieten van de stilte en het moment voor jezelf. Wil je wel graag iets delen of praten over wat je bezighoudt, dan is dat ook helemaal goed tijdens de sessie.

Tijdens en direct na de behandeling kun je al meer rust en ontspanning voelen, vergelijkbaar met het effect van een massage, en dit kan tot 3 à 4 weken daarna doorwerken.

 

Bij kinderen duurt de behandeling ongeveer 20-30 minuten en de kosten zijn €25,- per behandeling.