LIV FOR YOU » Veelgestelde vragen Bars®

Veel gestelde vragen Access Bars®

 

Welke resultaten kan ik verwachten nadat ik een Bars sessie heb ontvangen (voor zowel kinderen als volwassenen)?
De meest gemelde resultaten zijn:

  • je innerlijke rust neemt toe;
  • je slaapt beter;
  • je hebt meer energie;
  • je staat soepeler in het leven en het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker.
  • En iedere Access BARS® sessie is anders.

 

Hoeveel behandelingen heb ik of mijn kind nodig?
Dat is geheel aan jou. In ieder geval is het aan te raden om in de volgende situaties terug te komen voor een behandeling:

  • als je je mopperig of gestresst voelt,
  • als de ervaringen in je leven hierom vragen.
  • Bij shock, schrik, trauma of bij energetische verschuivingen

 

Wie heeft er baat bij het ontvangen van Bars?
De Bars-behandeling is voor baby's tot volwassenen.

 

Kunnen kinderen en baby’s Access Bars® ontvangen?
Ja, absoluut! Kinderen en baby’s hebben er fenomenaal veel baat bij. O.a. beter slapen, minder huilen en meer rust. De behandeltijd van de Bars is bij kinderen veel korter, omdat het erg snel aanslaat. Een behandeling kan zelfs gedaan worden als zij televisie kijken. Ook kunnen kinderen vaak zelf vertellen wanneer ieder punt voldoende aandacht heeft gehad. Bij baby’s gaat een behandeling zelfs nog sneller.

 

Hoe lang duurt een Access Bars® sessie?
Bij volwassenen duurt een volledige behandeling 60 minuten. Het kan variëren. Bij kinderen en baby’s aanzienlijk korter. Ik volg de energie van het kind.

 

Wat zijn de lange-termijn effecten van het laten nalopen van je Bars?
De meeste mensen die de Bars hebben laten doen geven aan dat hun leven steeds beter en gemakkelijker verloopt.

 

Moet je de Bars meer dan eens laten doen?
Access Bars zijn een keuze. Jij hoeft helemaal niets. Mensen die de meeste baat hebben van Bars zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Maar je bent tot niks verplicht. Na 1 behandeling voel je de effecten, die na 3-4 weken op zijn sterkst zijn. Meestal voel je zelf wel aan wanneer je weer behoefte hebt aan een volgende behandeling. Elke volgende sessie versterkt wel het effect en is daardoor nog intenser.

 

Kan Access Bars® iets of iemand kwaad doen?
Beslist niet. Bars kan ook niet verkeerd gegeven worden.

 

Is er iemand die zijn Bars niet zou moeten laten doen?
Alleen degenen die er geen zin of interesse in hebben. Er zijn geen contra-indicaties.

 

Hoe weet je wat de effecten van het ontvangen van Bars op jou zullen zijn?
Dat weet je niet. Iedere Bars-sessie is anders. Het is vooraf niet mogelijk om voor jou te voorspellen wat er zal gebeuren. Het minimale effect is dat je je zult voelen alsof je een heerlijke massage hebt gehad.

 

Kan Bars je lichamelijke klachten genezen?
De Bars bevorderen bewustzijn, wat dus alles kan veranderen. Sommige lichamelijke klachten veranderen. Veel klachten en pijnen van velerlei aard blijken minder te worden en in sommige gevallen zelfs te verdwijnen. LET OP: Access Bars is absoluut geen vervanging van uw (huis)arts/specialist. 

 

Wanneer moet ik mijn BARS laten doen?
Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen! Mensen die de BARS al langer hebben laten doen, laten het 1x in de 4 weken doen. Met zo nu en dan een extra sessie als ze een lastige dag hebben of als ze humeurig zijn.

 

Is Bars hetzelfde als Reiki of Cranio-sacraal werk? Zijn het acupunctuur punten?
Nee, dit is niet hetzelfde. De Access Bars en de handelingen mogen misschien lijken op acupunctuurpunten maar de ligging en de werking ervan is anders.

 

Moet je liggen als je de Bars ondergaat?
Liggen is niet vereist. Het bevordert de ontspanning voor de ontvanger evenals het gemak en comfort voor de gever. Een massagetafel of een luie fauteuil zijn beiden prima als het voor beide partijen maar relaxt is.

 

Kan ik mijn kleren aanhouden tijdens de Bars behandeling?
Ja. Tijdens de behandeling houd je je kleren aan. Alleen de schoenen gaan uit. Het is wel prettig om warme sokken mee te nemen en geen strakke kleding te dragen. Zo kun je je beter ontspannen en krijg je geen koude voeten.

 

Hoe lang blijft het effect van Bars merk/voelbaar?

De ene persoon voelt direct effect en dat blijft lopen. De ander zegt nagenoeg niets te voelen tijdens de behandeling en ervaart na enkele weken een diepgaand effect. De effecten zijn voor iedereen anders, wat te maken heeft met de aandoening, hoe de persoson in zijn/haar vel zit en de ontvankelijkheid voor verandering. Het meest spectaculaire effecten merk je meestal in de 2e tot 3de week na je behandeling. Na de eerste behandeling staan de BARS “aan” en blijven ze doorlopen.

Bij iedere volgende behandeling zul je merken dat het effect nog intenser is.