Praktijk Liv for You past strenge coronomaatregelen toe om jullie goed van dienst te kunnen zijn in deze tijd.

KEUZEPAGINA » BABYVOETREFLEXOLOGIE

Babyreflexologie

Baby's hebben het niet altijd even gemakkelijk, krampjes,

oorpijn, verstopping, onrust, slecht slapen, doorkomen van de

tandjes of het gewoon niet lekker in zijn vellletje zitten...

Herken je dit? Maak eens een afspraak bij Liv for You voor een Babyreflexologie-behandeling.

 

 

 

Met welke babykwalen kan ik je helpen...

 • Verstopping
 • Krampjes
 • Harde ontlasting
 • Winderigheid
 • Reflux, hik, boeren, oprispingen (laat bij reflux altijd de onderliggende oorzaak onderzoeken)
 • Onrust
 • Huilbaby
 • Slecht slapen
 • Oorpijn
 • Doorkomende tandjes
 • Astma (milde vorm)
 • Eczeem, huiduitslag, luieruitslag
 • (Regelmatige) verkoudheid
 • Stress (denk hierbij aan na een moeilijke, zware bevalling of stressfactoren in de huiselijke omgeving)

 

Waarom babyreflexologie?

Mijn interesse voor babyreflexologie begon toen ik voor ons jongste dochtertje (nu inmiddels 4 jaar), na een moeilijke bevalling en veel 'getob' met de baby, eindelijk bij de juiste persoon terecht kwam: een voetrefloxoloog voor baby's. Het grootste probleem met ons dochtertje was dat ze zo ontzettend verstopt zat, met als gevolg urenlange huilbuien en niet willen slapen, van alles geprobeerd uiteraard met voeding, druppeltjes etc. Toen kreeg ik de tip voor een voetreflexologe die ook baby's behandelde. Ik dacht 'nou laat maar eens zien of dit dan wat is'. Nou werkelijk, de therapeute was nog geen halve minuut bezig en mijn dochtertje (sorry voor de levendige bewoordingen;-) ) spoot haar hele luier vol en het liep er aan de zijkanten uit. Ik stond met mijn mond open van verbazing, letterlijk. En het mooiste was het stralende gezichtje van mijn dochtertje, dat sprak boekdelen: 'Oh mama wat lucht dit op!' (als ze kon praten had ze dit zeker weten uitgeroepen). Toen dacht ik hier ga ik me verder in verdiepen. En aangezien ik al een praktijk voor kindermassage had, wilde ik dit graag aan gaan bieden voor de baby's. Ik ben mij toen vrijwel direct hierin gaan scholen met als gevolg dat ik al vele baby's en hun ouders blij en gelukkig heb mogen maken in mijn praktijk!

 

Wat is babyreflexologie?

Met babyreflexologie masseer ik met een hele lichte druk de voetjes van jouw baby op bepaalde drukpunten onderaan de voetjes. Bij reflexologie gaan we ervanuit dat het hele lichaam zich in de voetjes weerspiegelt. Het principe van reflexologie is dat reflexpunten in verbinding staan met de interne organen en klieren en dezelfde ordening vertonen als die in het lichaam. Door deze reflexpunten aan te raken stimuleer je de zenuwuiteinden in de voetjes en hierdoor gaan er impulsen via het ruggenmerg naar andere delen van het lichaam, waardoor je pijn en stress kan verlichten, de doorbloeding en energiedoorstroming kan verbeteren en daarnaast stimuleer je het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Er wordt tijdens de behandeling geen gebruik gemaakt van apparatuur of medicijnen. Het is dus 100% veilig. Baby's vinden het heerlijk om aangeraakt en gemasseerd te worden en vooral de voetjes vinden zij fijn, omdat hier geen stress wordt opgeslagen.

 

Welke voordelen biedt babyreflexologie

♥ verbetert het vermogen om te ontspannen

♥ bevordert een goed slaappatroon

♥ verbetert de spijsverteringsfuncties (denk hierbij aan verbetering bij obstipatie, krampjes, harde ontlasting, winderigheid)

♥ geeft het immuunsysteem een boost (denk bijv. aan verbetering bij neusverkoudheid en oorpijn)

♥ biedt verlichting bij huidproblemen, klachten bij tandjes.

 

Hoe ziet een behandeling eruit?

De behandeling bestaat uit een intake, voetreflexbehandeling en ik geef je tijdens de behandeling tips om ook thuis aan de slag te kunnen gaan. Een behandeling duurt ongeveer 20-30 minuten en de kosten zijn €25,- per behandeling.

 

liv for you babyreflexologie lisette van der wulp liv for you
babyreflexologie liv for you lisette van der wulp
babyreflexologie liv for you lisette van der wulp

LET OP: