Liv for You - Magneetmassage » Bach Bloesem voor Kinderen

Bach Bloesem voor Kinderen

Ik werk met de Bach bloesem-producten van Lemon Pharma. En ben hier zeer tevreden over. Zij werken met bestaande mixen (maar ook de enkelvoudige remedies) en hebben een volwassen-, kinder- en dierenlijn.

Originele Bach bloesem producten van Lemon Pharma

Grotendeels biologisch en vegan - ondersteuning van de gemoedstoestand

De Engelse arts Dr. Edward Bach, de grondlegger van de Bachbloesemleer, was ervan overtuigd dat de oorzaak van een groot aantal ziektes ligt in een verstoord psychisch evenwicht en dat bepaalde planten, bomen en rotswater de kracht hebben om juist dit evenwicht te beïnvloeden. Uit de bloesems van wilde planten ontwikkelde hij 38 essenties. Daarmee was de bachbloesem methode geboren. Elk van Dr. Bachs bloesemessenties kan zeer precies bij een bepaalde gemoedstoestand worden ingedeeld, waarop het een compenserend en harmoniserend effect heeft. 

Herstel de disbalans

Angst, nervositeit, agressiviteit, uitputting, een slecht humeur, gebrek aan energie of zelfvertrouwen verstoren het geestelijk en lichamelijk welzijn van mens en dier. Bach bloesem essenties kunnen echter op een milde en gezonde wijze helpen het emotionele evenwicht te herstellen. Ze hebben een positieve invloed op de emotionele intelligentie en zijn daarom een waardevol hulpmiddel om beter te kunnen omgaan met stress situaties in het dagelijks leven.

Bach bloesems speciaal voor kinderen

In mijn praktijk werk ik met de speciale mixen die Lemon Pharma heeft gemaakt. Mocht je dit willen kan ik je tijdens een consult hierin adviseren of stuur me gerust een mailtje livforyou@ziggo.nl. Ik verkoop de producten in mijn praktijk. U kunt ze direct meenemen na een consult of u mag ze komen afhalen op de dagen dat ik aanwezig ben. Neem gerust contact hierover op.

 

Voor kinderen zijn er de onderstaande producten te verkrijgen:

  • Troostertjes Pastilles (vegan, zonder suiker, frambozensmaak): ter geruststelling.
  • Parels voor Rust & Ontspanning,
  • Parels voor Slaap,
  • Parels voor Zelfvertrouwen
  • Parels voor Concentratie.

Prijs: €5,95 voor de Troostertjes en €15,- voor de Parels (aan te schaffen in de praktijk)