KEUZEPAGINA » KINDERMAGNEETMASSAGE

Magneetmassage Kinderen


Kindermassage Liv for you Heinenoord

Heeft je kind last van hoofdpijn, buikpijn, zit het niet lekker in zijn vel, heeft het moeite met school of met naar school gaan, is het onrustig,  ervaart het spanning of stress, slaapt het slecht of komt het slecht in slaap? Ik kan jullie hiermee helpen! Speciaal voor kinderen vanaf 6 tot 13 jaar is mijn praktijk Liv for You.

 

Magneetmassage bij kinderen heeft een geweldig mooi resultaat! Niet alleen het kind, maar ook het hele gezin heeft uiteindelijk baat bij de positieve werking van de magneetmassage. Want als je kind of je broertje of zusje weer lekker in zijn vel zit, heeft dit zijn weerslag op het gehele gezin!

 

De massage kan over de kleding heen of direct op de huid (met olie) gegeven worden. Als ouder bent u uiteraard bij de massage aanwezig. Ik werk bij het masseren met de magneten ook met de etherische olieen van De Groene Linde, Deze hebben een extra heilzame werking op lichaam en geest. Uiteraard mag het ook zonder etherische olie, mocht je dit niet prettig vinden. Alles kan en alles mag.

 

Met welke klachten/problemen kan ik je helpen:

♥ Hoofdpijn                                   

♥ Buikpijn

♥ Concentratieproblemen         

♥ ADHD

♥ Onrust                                             

♥ Zich overprikkeld voelen

♥ Slecht slapen                            

♥ Verdriet

♥ Hooggevoeligheid 

♥ Bedplassen

♥ Moeite met de ontlasting / obstipatie                        

♥ Stress/spanning           

♥ Moeite hebben met school of met naar school gaan

 

Bij mijn massages werk ik als extra met speciale massagemagneten. Deze hebben een extra mooie werking op het lichaam. Doordat je bij het masseren met magneten minder druk hoeft uit te oefenen (dan met je handen), kan het voor het kind als prettiger worden ervaren, dan dat je met je handen masseert. Het kind zal zich sneller gaan ontspannen. Het is dus niet zomaar een massage, maar één die veel dieper werkzaam is en hele mooie effecten kan hebben. De massage is als een gewone massage met dezelfde massagetechnieken, maar zie het als een hotstone-massage, maar dan met de mooie werking van magneten. 

Magneettherapie is al eeuwenoud en werd in vele culturen toegepast. Nog steeds worden magneten gebruikt voor het menselijk lichaam vanwege de positieve werking ervan. De magneten brengen voldoende juiste energie aan het lichaam over, zodat het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd, wat het lichaam weer in balans kan brengen. Op deze manier kunnen stress- en spanningsgerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, slechte concentratie, onrustig gedrag, slecht slapen etcetera, verminderen.

De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Het immuunsysteem wordt hierdoor ook gestimuleerd; cellen kunnen zich vernieuwen waardoor pijnverlichting kan worden ervaren (zoals bij hoofdpijn en buikpijn) en spanning en stress verminderen. Het lichaam komt geestelijk en lichamelijk weer helemaal in balans.

 

De magneten zijn uiteraard geen vervanging voor een huisarts of specialist. Wat ze wel doen is het lichaam ondersteunen bij het zelfherstellend vermogen. Ik heb al zoveel mooie resultaten mogen boeken bij kinderen. Kinderen zijn heel zuiver en eerlijk in hun waarnemingen, daar word ik elke keer weer ontzettend blij van om te zien!

 

Na de behandeling is het heel belangrijk om goed water te drinken! Je krijgt van mij een heerlijk glas gemagnetiseerd water na de behandeling en thuis moet je ook echt nog even goed water drinken om alle afvalstoffen goed af te voeren. Als je dit niet doet, dan kan de massage een averechts effect hebben en kan zelfs hoofdpijn veroorzaken en dat zou ontzettend zonde zijn uiteraard. Dus goed drinken!

 

 

 

 

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kan je ook mailen naar livforyou@ziggo.nl

De praktijk bevindt zich in Heinenoord (Hoeksche Waard).

 

Let op: er wordt niet gemasseerd als het kind ziek is, een infectie heeft, koorts heeft, last heeft van eczeem of uitslag of een botbreuk heeft. Wratjes en wondjes moeten van tevoren worden afgeplakt met een pleister!

Kindermagneetmassage Liv for you