Praktijk Liv for You past strenge coronomaatregelen toe om jullie goed van dienst te kunnen zijn in deze tijd.

KEUZEPAGINA » KINDERMASSAGE & KINDERVOETREFLEX

Kinderenmagneetmassage & Kindervoetreflex

Heeft je kind last van hoofdpijn, buikpijn, obstipatie, groeipijn, onrust, slecht slapen, stress of spanning, zit het niet lekker in zijn vel, heeft het moeite met school of met naar school gaan? Ik kan jullie hiermee helpen! 

 

Speciaal voor kinderen vanaf 6 tot 13 jaar heb ik verschillende massagebehandelingen ontwikkeld. Een massagebehandeling bestaat uit een magneetmassage én een voetreflexbehandeling (drukpunten op de voet).

Kindermassage Liv for you Heinenoord

Met kindermassage in combinatie met voetreflexologie zorg ik dat een kind weer 'in zijn lijf komt en uit het hoofd'. In mijn praktijk maak ik gebruik van Kindermagneetmassage, waardoor een kind weer zijn lijf leert voelen. Wat er speciaal is aan masseren met magneten, lees je onder het kopje 'Werking magneetmassage'.

 

Ik maak gebruik van verschillende speciaal ontwikkelde behandelingen....

1. Massage én voetreflexbehandeling bij Hoofdpijn

2. Massage én voetreflexbehandeling bij Buikpijn - Obstipatie

3. Massage én voetreflexbehandeling bij Slecht slapen

4. Massage én voetreflexbehandeling bij Spanning en stress 

 

Kinderen met spanningen zetten deze spanning en stress vast in hun lichaam. Dit kan resulteren in klachten als hoofdpijn, buikpijn, obstipatie, diarree, zere spieren, slecht slapen etc. Als een (huis)arts niks medisch kan vinden kan een kindermassage uitkomst bieden.

 

In het hoofd gebeurt de hele dag heel veel voor een kind, er komen allerlei prikkels binnen, er moet veel worden geleerd, gelezen etc. En daarnaast wordt er vaak ook veel gepiekerd. Al deze prikkels en spanningen worden in het hoofd opgeslagen. In de buik worden bijvoorbeeld veel spanningen opgeslagen. Waardoor een kind kan klagen over buikpijn, een opgeblazen gevoel of darmproblemen. Met een kindermagneetmassage worden al deze spanningen losgelaten en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor komt er weer ruimte vrij in het hoofd en voelt het lichaam van het kind weer ontspannen aan en voelt het kind zich weer lekker in zijn vel waardoor zijn zelfvertrouwen toeneemt en kan het weer beter slapen en zullen klachten van hoofdpijn en/of buikpijn zeker verminderen en in de meeste gevallen zelfs verdwijnen!

 

De massage kan over de kleding heen of direct op de huid (met olie) gegeven worden. Als ouder bent u uiteraard bij de massage aanwezig. Ik werk bij het masseren naast de magneten ook met de etherische olieen van De Groene Linde, Deze hebben een extra heilzame werking op lichaam en geest. Uiteraard mag het ook zonder etherische olie, mocht je dit niet prettig vinden. Alles kan en alles mag.

 

Werking Magneetpebbles

Bij mijn massages werk ik als extra met speciale massagemagneten. Deze hebben een extra mooie werking op het lichaam. Doordat je bij het masseren met magneten minder druk hoeft uit te oefenen (dan met je handen), kan het voor het kind als prettiger worden ervaren, dan dat je met je handen masseert. Het kind zal zich sneller gaan ontspannen. Het is dus niet zomaar een massage, maar één die veel dieper werkzaam is en hele mooie effecten kan hebben. De massage is als een gewone massage met dezelfde massagetechnieken, maar zie het als een hotstone-massage, maar dan met de mooie werking van magneten. 

Magneettherapie is al eeuwenoud en werd in vele culturen toegepast. Nog steeds worden magneten gebruikt voor het menselijk lichaam vanwege de positieve werking ervan. De magneten brengen voldoende juiste energie aan het lichaam over, zodat het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd, wat het lichaam weer in balans kan brengen. Op deze manier kunnen stress- en spanningsgerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, slechte concentratie, onrustig gedrag, slecht slapen etcetera, verminderen.

De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Het immuunsysteem wordt hierdoor ook gestimuleerd; cellen kunnen zich vernieuwen waardoor pijnverlichting kan worden ervaren (zoals bij hoofdpijn en buikpijn) en spanning en stress verminderen. Het lichaam komt geestelijk en lichamelijk weer helemaal in balans.

 

De magneten zijn uiteraard geen vervanging voor een huisarts of specialist. Wat ze wel doen is het lichaam ondersteunen bij het zelfherstellend vermogen. Ik heb al zoveel mooie resultaten mogen boeken bij kinderen. Kinderen zijn heel zuiver en eerlijk in hun waarnemingen, daar word ik elke keer weer ontzettend blij van om te zien!

 

Na de behandeling is het heel belangrijk om goed water te drinken! Je krijgt van mij een heerlijk glas gemagnetiseerd water na de behandeling en thuis moet je ook echt nog even goed water drinken om alle afvalstoffen goed af te voeren. Als je dit niet doet, dan kan de massage een averechts effect hebben en kan zelfs hoofdpijn veroorzaken en dat zou ontzettend zonde zijn uiteraard. Dus goed drinken!

 

 

 

 

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kan je ook mailen naar livforyou@ziggo.nl

De praktijk bevindt zich in Heinenoord (Hoeksche Waard).

 

Let op: er wordt niet gemasseerd als het kind ziek is, een infectie heeft, koorts heeft, last heeft van eczeem of uitslag of een botbreuk heeft. Wratjes en wondjes moeten van tevoren worden afgeplakt met een pleister!

Kindermassage Liv for you
kindermassage hoofdpijn liv for you