Praktijk Liv for You past strenge coronomaatregelen toe om jullie goed van dienst te kunnen zijn in deze tijd.

KEUZEPAGINA » KINDERMASSAGE & KINDERVOETREFLEX » Kindermassage bij Hoofdpijn

Kindermagneetmassage bij Hoofdpijn

Liv for You is gespecialiseerd in Hoofdpijn en Migraine bij kinderen.

In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, komt hoofdpijn zeer veel voor bij kinderen vanaf 6 jaar. Het is een erg vervelende klacht voor kinderen, die behoorlijk veel invloed kan hebben op het leven van een kind. 

 

Hoofdpijn kan het kind belemmeren in zijn dagelijks leven. Buitenspelen, spelen met vriendjes, sporten, kinderfeestjes, uitjes, schoolreisjes en andere leuke bezigheden kunnen regelmatig verpest worden door hoofdpijn. Maar ook school- en leerprestaties kunnen flink leiden onder hoofdpijn of migraine. 

 

Voor kinderen heb ik een speciaal behandelprogramma ontwikkeld om kinderen om te leren gaan met hun hoofdpijn of migraine.

 

Het behandelprogramma bij hoofdpijn of migraine

  1. We beginnen met een ontspanningsoefening. Die we samen gaan oefenen en je mee krijgt voor thuis. Zodat je de oefening thuis of op school kan toepassen..
  2. Daarna starten we met de hoofdpijnmassage, waarbij ik eerst je hoofd ga masseren (zonder magneten). Daarna ga ik met de speciale massagemagneten je rug, schouders, nek, armen, benen en voeten masseren.
  3. Als laatste krijg je een speciaal samengestelde voetreflexmassage. Bij voetreflexmassage maak ik gebruik van speciale punten op je voeten die ik zachtjes aanraak/indruk/masseer. Deze punten op je voet staan in verbinding met (o.a.) je hoofd. Hierdoor ontstaat er nog meer rust in je hoofd en pakt het je hoofdpijnklachten aan.

 

Het effect is dat je hoofdpijnklachten of migraine verminderd en een veel gevallen zelfs ook kan verdwijnen. 

Met dit speciale behandelprogramma leer je met je hoofdpijn of migraine om te gaan en er meer controle op uit te oefenen. De oefeningen krijg je mee naar huis en ook de massagerepen zal ik aan je vader/moeder/verzorger voordoen, zodat er thuis ook een heerljke massage gegeven kan worden, bijv. voor het slapen gaan of als je niet lekker in je vel zit.