Praktijk Liv for You past strenge coronomaatregelen toe om jullie goed van dienst te kunnen zijn in deze tijd.

KEUZEPAGINA » KINDERMASSAGE & KINDERVOETREFLEX » Wat doet kindermassage met magneten?

Wat doet magneetmassage precies?


Speciaal voor kinderen die onrustig zijn, regelmatig last hebben van hoofdpijn of buikpijn, kinderen die niet lekker in hun vel zitten, spanning of stress ervaren, slecht slapen of slecht in slaap komen, is mijn massagepraktijk Liv for You.

 

 

 

 

Bij mijn massages werk ik met speciale magneten die een mooie werking hebben op het lichaam. Het is dus niet zomaar een massage, maar één die veel dieper werkzaam is en hele mooie effecten kan hebben. Magneettherapie is al eeuwenoud en werd in vele culturen toegepast. Nog steeds worden magneten gebruikt voor het menselijk lichaam vanwege de positieve werking ervan.

 

De magneten brengen voldoende juiste energie aan het lichaam over, zodat het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd, wat het lichaam weer in balans kan brengen. Op deze manier kunnen stress- en spanningsgerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, slechte concentratie, onrustig gedrag, slecht slapen etcetera, verminderen.

De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Het immuunsysteem wordt hierdoor ook gestimuleerd; cellen kunnen zich vernieuwen waardoor pijnverlichting kan worden ervaren (zoals bij hoofdpijn en buikpijn) en spanning en stress verminderen. Het lichaam komt geestelijk en lichamelijk weer helemaal in balans.

 

De magneten zelf genezen niet en zijn dan ook zeker geen vervanging voor een huisarts of specialist. Wat ze wel doen is het lichaam ondersteunen bij het zelfherstellend vermogen. Ik heb al zoveel mooie resultaten mogen boeken bij kinderen. Kinderen zijn heel zuiver en eerlijk in hun waarnemingen, daar word ik elke keer weer ontzettend blij van om te zien!

 

De magneetmassage kan worden gedaan op de blote huid met behulp van een natuurlijke olie óf zelfs over de kleding heen! Dit kan je tijdens het consult aangeven.

 

Ik geef deze massages speciaal voor kinderen. Ik ben gespecialiseerd in kindermassage's en heb deze uitgebreid met de magneten. 

kindermagneetmassage liv for you
kindermagneetmassage liv for you