KEUZEPAGINA » KINDERMASSAGE » Magneetsieraden Kinderen

Magneetsieraden voor kinderen en tieners

Magneetsieraden en het magneethart kan het kind helpen bij:

  • het beter te concentreren
  • het makkelijker en sneller ontspannen.
  • het beter en makkelijker in slaap komen.
  • minder nachtmerries, door ontspanning overdag en in de nacht.
  • bijzonder geschikt voor hooggevoelige kinderen en bijv. bij ADHD (dit gaat natuurlijk niet weg, maar door het dragen zijn de kinderen beter in balans en daardoor kunnen ze er beter mee omgaan)
  •  Door het dragen van de magneetsieraden of het magneethart en de bijbehorende effecten, presteren kinderen beter op school en zitten lekkerder in hun vel.

De sieraden zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Voor meisjes en jongens.

 

MAGNEETHART VOOR KINDEREN

Het magneethart is een prachtig én krachtige magneet die het kind op of onder zijn of haar kleding kan dragen. Dus zichtbaar of onzichtbaar. Het magneethart bevat sterkere magneten dan de sieraden. Wat niet betekent dat de sieraden minder goed werken, maar het magneethart heeft een krachtigere werking hierdoor. Wilt u het magneethart bestellen, klik dan hier.

 

MAGNEETSIERADEN VOOR KINDEREN

De collectie bestaat uit armbanden, kettinkjes en oorbellen. Voor zowel meisjes als jongens.

LET OP: de kleurrijke kinderarmbanden bevatten zelf géén magneten. De armbandjes moeten altijd in combinatie met een magneetschuifje ofwel magneet slider besteld worden! In dit schuifje/slider bevindt zich het magneetje. De magneetschuifjes (en andere sieraden) zijn er in veel leuke uitvoeringen. Bekijk hier de collectie of bekijk de online doorbladerbare catalogus.

Of kijk op www.livforyou.energetix.tv

 

Wilt u advies bij het maken van een keuze? Of over de werking van de magneetsieraden?

Mail mij gerust: livforyou@ziggo.nl

Of klik hier voor de meest gestelde vragen over de werking en het dragen van de magneetsieraden.

 

Niet tevreden, geld terug!

Mocht u toch niet tevreden zijn met onze ENERGETIX magneetsieraden of ze niet mooi vinden - wat wij ons niet voor kunnen stellen;-) - dan kunt u uw aankoop binnen 14 dagen retourneren en krijgt u zonder discussie het volledige aankoopbedrag terug!

 

Bovendien geeft ENERGETIX twee jaar garantie op de magneetsieraden. Als er een magneetje of steentje heeft losgelaten, een armband bij normaal gebruik gebroken is of een sluiting niet meer functioneert kunt u dat telefonisch of per email bij ons melden. Wij laten u dan weten hoe u kosteloos een nieuw exemplaar kunt krijgen. Als het door u gekochte magneetsieraad inmiddels uit de collectie is, krijgt u het volledige aankoopbedrag vergoed.