Liv for You - Magneetmassage » Liv for Dogs - Een gezond huisdier

Welkom bij Liv For Dogs - Voor de gezondheid van uw hond

Welkom op mijn website. Mijn naam is Lisette en ik ben eigenaar van Liv for Dogs. In mijn praktijk werk ik met honden met gezondheidsklachten, zoals allergieën, overgewicht, diabetes, huidklachten, maag-darmproblemen (diarree, verstopping), honden die stress en/of angsten ervaren, onzekere honden, herplaatsers, honden met gedragsproblemen, maar ook als u en uw hond geen problemen ervaren kan ik iets voor u betekenen. Ook pups zijn zeker van harte welkom!

 

HOE KAN IK U HELPEN?

 • Gezonde voeding voor uw hond (en voor de kat) - Anifit.
 • Hondenmagneetmassage.
 • Magneetsieraden voor dieren voor meer rust en balans.
 • Bach Bloesem Advies bij onrust, agressie, lusteloosheid, onzekerheid etc.

 

MET WELKE KLACHTEN/PROBLEMEN KUNT U MET UW HOND (of uiteraard ook met uw KAT) BIJ MIJ TERECHT?

 • stress
 • spanning
 • onrust
 • angst
 • allergieen, huidklachten, eczeem
 • overgewicht
 • slecht eten
 • diarree en/of verstopping
 • pijn
 • overmatig blaffen
 • onrustig heen en weer lopen
 • herplaatser
 • vuurwerkangs etc.

 

GEZONDE VOEDING VOOR UW HUISDIER

Zelf letten we graag op wat we eten en waar het vandaan komt en dat willen we graag ook voor ons huisdier, toch? Voeding voor honden en katten is tegenwoordig een hot item. Wat is nou goed voor ze brokken of vlees? En is wat ze binnenkrijgen nou echt zo gezond en verantwoord? Veel honden en katten hebben gezondheidsproblemen, zoals allergieën, diabetes, diarree, verstopping en overgewicht. Ook hier valt met het juiste voer veel te behalen. We hebben al veel mooie resultaten geboekt met Anifit.Bekijk onze producten in de webshop voor uw hond of voor uw kat, Hier vindt u alle mooie producten van Anifit.

 

HONDENMAGNEETMASSAGE

Voor ons is een massage een weldaad van ontspanning en geeft ons weer rust in ons lijf. Dit geldt ook voor uw hond. Honden die onrustig zijn, onzeker zijn, stress ervaren, angstig zijn, veel blaffen, niet lekker in hun vel zitten etc. kan een massage uitkomst bieden. Ik masseer met een speciale massagemagneet, waardoor de belasting voor de hond niet te groot is en de magneet m.n. zijn werk doet. Meer hier over kunt u op mijn site terugvinden. Ik heb hier al vele honden mee mogen helpen om weer hun rust (en die van het baasje) terug te vinden. 

 

MAGNEETSIERADEN VOOR DIEREN

Magneten zijn er voor mens én dier. Magneetwerking is berust op het principe dat magneten werken op celniveau en door het magnetisch veld dat zij maken, worden de rode bloedlichaampjes (geheel pijnloos) opgeladen met meer energie. De met meer energie opgeladen rode bloedlichaampjes nemen meer en beter zuurstof en voedingsstoffen op en voeren afvalstoffen efficiënter af. Hierdoor zal het lichaam zich beter herstellen en het genezen normaliseren en soms zelfs versnellen. Magneten zijn een ondersteuning bij de gezondheid en welzijn van het dier (of mens). Dieren kunnen niet praten en kunnen niet beïnvloed worden door gedachten. Aan de dieren zie je echt dat het helpt. Bijv. bij angstige, gestreste, onrustige of onzekere honden of honden die niet goed in hun vel zitten. Het is zo mooi om te zien hoe dieren op de magneten reageren. Maar naast de mooie ervaringen die ik hiermee heb bij dieren, heb ik ook vele mooie resultaten gezien bij kinderen! Dieren en kinderen liegen er niet om! Ook voor volwassenen is er een prachtige sieradenlijn die de gezondheid ondersteunt en het welzijn verbetert. Men ervaart meer rust en balans en verbetering van de lichamelijke toestand. Ook bij kinderen met ADHD, autisme, onzekere kinderen etc. hebben we al vele mooie resultaten geboekt.

 

Zoals gezegd zijn de magneten gezondheidsondersteunend en zijn geen vervanger van de dierenarts / huisarts en eventuele medicatie. 

 

 

BACH BLOESEM ADVIES

Op basis van een anamneseformulier en het waar mogelijk zien van uw huisdier, breng ik u een advies uit op basis van Bach Bloesem. Ik werk met de producten van Lemonpharma. Met Bach Bloesem worden vele mooie resultaten geboekt bij dieren en ik kan u helpen met bijv. onrust, onzekerheid, agressie, angst, lusteloosheid etc. 

 

Wilt u graag advies op maat voor uw hond of kat dan kom ik graag bij u langs.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@livfordogs.nl

Of via het contactformulier.