Bach Bloesem Hond & Kat

In mijn praktijk werk ik met de Bach bloesem van Lemon Pharma. Ik heb hier bij dieren in mijn praktijk, maar ook bij mijn eigen dieren al vele mooie resultaten mee geboekt.

Originele Bach bloesem producten van Lemon Pharma

Grotendeels biologisch en vegan - ondersteuning van de gemoedstoestand

De Engelse arts Dr. Edward Bach, de grondlegger van de Bachbloesemleer, was ervan overtuigd dat de oorzaak van een groot aantal ziektes ligt in een verstoord psychisch evenwicht en dat bepaalde planten, bomen en rotswater de kracht hebben om juist dit evenwicht te beïnvloeden. Uit de bloesems van wilde planten ontwikkelde hij 38 essenties. Daarmee was de bachbloesem methode geboren. Elk van Dr. Bachs bloesemessenties kan zeer precies bij een bepaalde gemoedstoestand worden ingedeeld, waarop het een compenserend en harmoniserend effect heeft. 

 

 

Herstel de disbalans

Angst, nervositeit, agressiviteit, uitputting, een slecht humeur, gebrek aan energie of zelfvertrouwen verstoren het geestelijk en lichamelijk welzijn van mens en dier. Bach bloesem essenties kunnen echter op een milde en gezonde wijze helpen het emotionele evenwicht te herstellen. Ze hebben een positieve invloed op de emotionele intelligentie en zijn daarom een waardevol hulpmiddel om beter te kunnen omgaan met stress situaties in het dagelijks leven.

 

De dierenlijn bestaat uit 4 verschillende remedies en deze zijn tijdens een consult of per mail te bestellen.

  • Agressiviteit
  • Angst
  • Help
  • Lusteloosheid

Prijs: €15,- euro per verpakking (alleen te bestellen/kopen tijdens consult of per mail)