Wie is Liv for Dogs?

Mijn naam is Lisette en ik woon samen met mijn man, twee dochters, onze twee lieve honden en kat. Daarnaast hebben we ook nog een lief konijn en een super leuke cavia.

Sinds 2019 ben ik eigenaar van Liv for Dogs en Liv for You (Kindermagneetmassage) en Voedingsconsulente bij Anifit. Op deze manier hoop ik honden en katten te helpen met het mooie concept van Liv for Dogs.

Ik heb bij Anifit de opleiding diervoedingsconsulent gevolgd en heb daarnaast meerdere opleidingen en cursussen gevolgd m.b.t. het dierenwelzijn.

Sinds 2014 ben ik gediplomeerd Kynologisch Hondenmasseur.

Daarnaast heb ik mij verdiept in Bach Bloesem bij dieren en diercommunicatie.

Onlangs heb ik de positieve werking van magneten op de gezondheid van mens én dier ontdekt en ben ik Energetix consulent.

Door mijn ervaring met honden (en katten), heb ik helaas maar al te vaak gezien hoe het verkeerd kan gaan met voeding. Deze ervaring begon bij mij met mijn geliefde labrador, die helaas is overleden. Hij had zo'n ernstige allergie dat hij niet meer kon lopen en zijn huid helemaal kapot was. Wij hebben van alles geprobeerd en dan ook écht van alles! Niets hielp.

Daarna begon hetzelfde probleem bij onze andere labrador, van kapotte (stinkende) oren, kale vacht tot overgewicht. Toen ging bij mij de knop om, want dit ging mij en mijn hond niet weer gebeuren! Waar komt dit toch steeds vandaan? Mijn honden leven gezond, goede brokvoeding (dacht ik!!), krijgen uitermate goede beweging en dan nog al deze klachten.

Met name het overgewicht baarde mij zorgen, want een dieetvoer en veel beweging hielp niks.

Toen kwam (eindelijk) Anifit, welke met name gebaseerd is op vers vlees, op mijn pad en wat was dit een geschenk! Na twee weken zag ik haar al op alle fronten opknappen: huid, vacht, oren en niet geheel onbelangrijk: haar gewicht!

Na een maand had ze gewoon een complete make-over: haar vacht glansde als een spiegel, ze stonk niet meer en natuurlijk: een gezond gewicht!

Eindelijk rent zij weer over de velden en door de bossen. Ook onze pup eet heerlijk mee en ben zo blij dat ik hem een goede basis kan geven om te groeien!

Dit alles gaf de doorslag en ik wilde iets bedenken waarin ik een mooi en compleet concept voor het dierenwelzijn kan bieden.

Daarom ben ik voedingsconsulente voor Anifit geworden en combineer nu dierenwelzijn met voeding en hondenmagneetmassage.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een consult?

Vul dan het onderstaande formulier in of mail naar info@livfordogs.nl

 

Groet,

Lisette