LIV FOR YOU » MAGNEETMASSAGE

MAGNEETMASSAGE KINDEREN & VROUWEN

Magneetmassage wordt uitgevoerd zonder druk te hoeven uitoefenen.  Het is een heerlijke ontspannende massage, waarbij de magneten hun werk doen voor je lichaam. De energie vanuit de magneet wordt overgebracht in de rode bloedlichaampjes die daardoor gestimuleerd worden om meer zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. de mangneten hebben een positieve invloed op het zelfherstellend vermogen van onslichaam en zorgen ervoor dat het lichaam zichzelf weer in balans kan brengen.

 
Doordat de magneten het werk doen en er geen of nauwelijks druk hoeft te worden uitgeoefend is deze massage ook prettig en ontspannend voor vrouwen met fybromyalgie of artrose, waarbij iedere andere massage al snel als pijnlijk wordt ervaren.
 
Ik werk bij het masseren met de magneten ook met de etherische olieen van De Groene Linde, Deze hebben een extra heilzame werking op lichaam en geest. Uiteraard mag het ook zonder etherische olie, mocht je dit niet prettig vinden. Alles kan en alles mag.
 
DE MAGNEETMASSAGE IS VOOR ZOWEL VROUWEN ALS ZEKER OOK VOOR KINDEREN GESCHIKT.
 
Met welke klachten/problemen kun je bij mij terecht voor een magneetmassage:
 • Hoofdpijn, migraine
 • Rugpijn
 • Stress en spanning
 • Burn-out
 • Hormonale klachten, als menstruatiestoornissen, PMS, stemmingswisselingen etc.
 • Overgangsklachten, als opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen etc.
 • Futloosheid, vermoeidheid
 • Slapeloosheid
 • Depressie
 • Reumatische klachten, zoals artrose, fybromyalgie etc.
 • Ter verbetering van de bloedsomloop
 • Voor kinderen kun je ook nog denken aan: moeite met het naar school gaan, concentratieproblemen, leerproblemen, onrust, slecht slapen, nachtmerries, bedplassen etc.

 

Wanneer mag magneetmassage NIET uitgevoerd worden:
Magneetmassage kan NIET uitgevoerd worden bij personen met een pacemaker of insulinepompdragers of andere medische apparatuur met batterijen (de magneten kunnen de batterij leegtrekken).

Ook bij zwangerschap is het verstandig om eerst contact op te nemen met de verloskundige of gynaecoloog. Epilepsie is ook een reden voor mij om je niet te behandelen. Verder zijn dezelfde contra-indicaties van toepassing als op veel andere massages.

Wat kan je allemaal ervaren tijdens een magneetmassage...
Tijdens de magneetmassage zal je een diepe ontspanning ervaren dat je hele welzijn positief zal beinvloeden. Soms ervaar je warmte of aangename tintelingen of een loom ontspannend gevoel.
Maar soms ervaar je gewoon niets bijzonders, maar blijk je na een paar dagen minder last te hebben van de klacht of meer energie te hebben. Ervaar het zelf... 


Het belang van water
Tijdens de magneetmassage komen afvalstoffen vrij. Om deze zo snel mogelijk uit het lichaam af te voeren, krijg je na de behandeling een glas (gemagnetiseerd) water voordat u de praktijk mag verlaten. Wach je met drinken, dan kunnen de afvalstoffen weer neerslaan en de massage teniet doen en tevens hoofdpijn veroorzaken. ​

 

Maar wat is magneettherapie nou eigenlijk...

Magneettherapie is al eeuwenoud en werd in vele culturen toegepast. Nog steeds worden magneten gebruikt voor het menselijk lichaam vanwege de positieve werking ervan. De magneten brengen voldoende juiste energie aan het lichaam over, zodat het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd, wat het lichaam weer in balans kan brengen. Op deze manier kunnen stress- en spanningsgerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, slechte concentratie, onrustig gedrag, slecht slapen etcetera, verminderen.

De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Het immuunsysteem wordt hierdoor ook gestimuleerd; cellen kunnen zich vernieuwen waardoor pijnverlichting kan worden ervaren (zoals bij hoofdpijn en buikpijn) en spanning en stress verminderen. Het lichaam komt geestelijk en lichamelijk weer helemaal in balans.

 

De magneten zelf genezen niet en zijn dan ook zeker geen vervanging voor een huisarts of specialist. Wat ze wel doen is het lichaam ondersteunen bij het zelfherstellend vermogen. Ik heb al zoveel mooie resultaten mogen boeken bij zowel  kinderen als volwassenen. 

 

Voor het maken van een afspraak of voor vragen mail naar livforyou@ziggo.nl

De praktijk bevindt zich in Heinenoord (Hoeksche Waard).