Liv for You - Magneetmassage » Magneetmassage Kinderen

Magneetmassage Kinderen

Magneetmassage kinderen liv for you

Magneetmassage bij kinderen heeft een geweldig mooi resultaat!

De massage kan over de kleding heen of direct op de huid (met olie) gegeven worden. Dit kan ook tijdens de behandeling zelf besloten worden. Het kind mag dit uiteraard zelf helemaal beslissen. Het gaat erom dat het kind zich er prettig bij voelt, dus alles gaat zoals het kind het wil en fijn vindt. Bij de eerste massage neem ik een korte intake af. Als ouder mag u uiteraard bij de massage aanwezig zijn.

 

 

Met welke klachten/problemen kan ik je helpen:

* Hoofdpijn                                         * Buikpijn

* Concentratieproblemen               * ADHD

* Onrust                                              * Overprikkeld zijn/voelen

* Slecht slapen                                 * Verdriet

* Onrust                                             * Hooggevoeligheid

* Of gewoon voor een heerlijke ontspannende massage 

 

De kindermassage kan ook als een gezellige moeder-dochter-behandeling worden geboekt. Zodat jullie echt even tijd voor elkaar hebben op een hele ontspannende manier. 

Na de behandeling is het heel belangrijk om goed water te drinken! Je krijgt van mij een heerlijk glas gemagnetiseerd water na de behandeling en thuis moet je ook echt nog even goed water drinken om alle afvalstoffen goed af te voeren. Als je dit niet doet, dan kan de massage een averechts effect hebben en dat zou ontzettend zonde zijn uiteraard. 

Om de werking van de magneten na de massage ook te laten doorwerken, verkoop ik in mijn praktijk ontzettend leuke en mooie magneetsieraden. Deze hebben dezelfde werking als de magneten die tijdens de massage worden gebruikt. Alleen dan verwerkt in een leuke armband of bijv. oorbellen. Zowel voor meisjes als voor jongens.

 

Voor het maken van een afspraak of voor vragen mail naar livforyou@ziggo.nl