Praktijk Liv for You past strenge coronomaatregelen toe om jullie goed van dienst te kunnen zijn in deze tijd.

KEUZEPAGINA » MAGNEETSIERADEN » Magneetsieraden Dieren

Magneetsieraden voor dieren

 

 

Energetix Magneetsieraden geven uw dier de ontspanning die het verdient en brengt het dier weer in balans. 

 

 

 

 

 

Er zijn verschillende soorten dierensieraden in onze collectie. Er zijn pins die u aan de halsband kunt bevestigen of hangers die u aan de halsband kunt hangen.

Daarnaast hebben we een grote magneet die in de waterbak gelegd kan worden (of onder bijv. zijn mand/kleed/kussen). Het water ioniseert daardoor en u zult versteld staan van het resultaat dat dat op dieren heeft! Deze magneetsteen heeft overigens een afmeting van 90 x90 mm, waardoor ze te groot zijn om te kunnen worden ingeslikt.

 

Ook is er een fantastisch magneetdeken. Deze bevat 7 magneten en het dier kan op elk gewenste plek van de mat gaan liggen (dit voelen ze zelf aan wat nodig is).

Alle sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een Neodymium magneet, die een positieve uitwerking heeft op het gedrag en de gezondheid van het huisdier. Ook gaat de vacht van uw hond of kat beter glanzen, waardoor deze letterlijk beter in zijn of haar vel komt te zitten.

 

Wil je iets bestellen stuur een mailtje naar livforyou@ziggo.nl

Magneetsieradenlijn voor dieren

Magneetsieraden voor dierenliefhebbers

Ook voor de baasjes van honden, katten en paarden heeft Energetix bijpassende magneetsieraden in de vorm van een pootafdruk, kluifje of een paardenhoofd,

Daarnaast heeft Energetix een prachtige sieradenlijn, allemaal voorzien van 1 of 2 magneten. 

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden, maar er is nog veel meer.... Mail voor informatie naar livforyou@ziggo.nl