Praktijk Liv for You past strenge coronomaatregelen toe om jullie goed van dienst te kunnen zijn in deze tijd.

KEUZEPAGINA » MAGNEETSIERADEN » Magneetsieraden Kinderen

Magneetsieraden voor kinderen en tieners

Magneetsieraden en het magneethart kan het kind helpen bij:

  • het beter te concentreren
  • het makkelijker en sneller ontspannen.
  • het beter en makkelijker in slaap komen.
  • minder nachtmerries, door ontspanning overdag en in de nacht.
  • bijzonder geschikt voor hooggevoelige kinderen en bijv. bij ADHD (dit gaat natuurlijk niet weg, maar door het dragen zijn de kinderen beter in balans en daardoor kunnen ze er beter mee omgaan)
  •  Door het dragen van de magneetsieraden of het magneethart en de bijbehorende effecten, presteren kinderen beter op school en zitten lekkerder in hun vel.

De sieraden zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Voor meisjes en jongens.

 

MAGNEETHART VOOR KINDEREN

Het magneethart is een prachtig én krachtige magneet die het kind op of onder zijn of haar kleding kan dragen. Dus zichtbaar of onzichtbaar. Het magneethart bevat sterkere magneten dan de sieraden. Wat niet betekent dat de sieraden minder goed werken, maar het magneethart heeft een krachtigere werking hierdoor. Wilt u het magneethart bestellen, klik dan hier.

 

MAGNEETSIERADEN VOOR KINDEREN

De collectie bestaat uit armbanden, kettinkjes en oorbellen. Voor zowel meisjes als jongens.

LET OP: de kleurrijke kinderarmbanden bevatten zelf géén magneten. De armbandjes moeten altijd in combinatie met een magneetschuifje ofwel magneet slider besteld worden! In dit schuifje/slider bevindt zich het magneetje. De magneetschuifjes (en andere sieraden) zijn er in veel leuke uitvoeringen.

 

Wilt u advies bij het maken van een keuze? Of over de werking van de magneetsieraden? Mail mij gerust: livforyou@ziggo.nl