Liv for You - Magneetmassage » Magneetsieraden » Magneetsieraden Kinderen

Magneetsieraden voor kinderen en tieners

Magneetsieraden kan kinderen helpen beter te concentreren en te ontspannen. Bijzonder geschikt voor hooggevoelige kinderen en bijv. bij ADHD. Dit gaat natuurlijk niet weg, maar door het dragen zijn de kinderen beter in balans en daardoor kunnen ze er beter mee omgaan. Hierdoor presteren ze beter op school en zitten lekkerder in hun vel.

De sieraden zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Voor meisjes en jongens.

 

LET OP: de kleurrijke kinderarmbanden bevatten zelf géén magneten. De armbandjes moeten altijd in combinatie met een magneetschuifje ofwel magneet slider besteld worden! In dit schuifje/slider bevindt zich het magneetje. De magneetschuifjes (en andere sieraden) zijn er in veel leuke uitvoeringen.

 

Wilt u advies bij het maken van een keuze?

Mail mij gerust: livforyou@ziggo.nl

 

Niet tevreden, geld terug!

Mocht u toch niet tevreden zijn met onze ENERGETIX magneetsieraden of ze niet mooi vinden - wat wij ons niet voor kunnen stellen - dan kunt u uw aankoop binnen 14 dagen retourneren en krijgt u zonder discussie het volledige aankoopbedrag terug!

 

Bovendien geeft ENERGETIX twee jaar garantie op de magneetsieraden. Als er een magneetje of steentje heeft losgelaten, een armband bij normaal gebruik gebroken is of een sluiting niet meer functioneert kunt u dat telefonisch of per email bij ons melden. Wij laten u dan weten hoe u kosteloos een nieuw exemplaar kunt krijgen. Als het door u gekochte magneetsieraad inmiddels uit de collectie is, krijgt u het volledige aankoopbedrag vergoed.