Praktijk Liv for You past strenge coronomaatregelen toe om jullie goed van dienst te kunnen zijn in deze tijd.

KEUZEPAGINA » MAGNEETSIERADEN » Magneetsieraden Volwassenen

Magneetsieraden voor volwassenen

  • Prachtige magneetsieraden.

 

  • Voor meer welzijn en ontspanning.

 

  • Gezondheidsondersteunend.

 

 

 

ENERGETIX heeft verschillende magneetsieraden voor dames, heren, tieners, kinderen en huisdieren, en ook diverse wellness accessoires en krachtige sportarmbanden. 
De sieraden bevatten hoogwaardige neodymium magneten, zoals ze ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld-therapie. Door de geïntegreerde magneten beschikt elk sieraad over een permanente kracht. Sommige magneetsieraden hebben heel veel power door bijzonder sterke magneten, zoals bijvoorbeeld het magneethart en de SportEX sportarmbanden.
De magneet armbanden en andere magnetische sieraden zoals ringen en halskettingen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze geven u ook nog eens een goed gevoel bij het dragen. Ze zijn dus absoluut hun geld waard. 

 

Magneethart - Magneetstrip

Het meest verkochte magneetsieraad!

Het ENERGETIX magneethart (of strip) in de uitvoering met koper is al jarenlang het meest verkochte artikel van ENERGETIX magneetsieraden. U kunt het magneethartje bestellen door mij te mailen via livforyou@ziggo.nl of direct af te halen via mijn praktijk. Met uw aankoop steunt u bovendien een goed doel: de Hugo Tempelmanstichting. Wij doneren voor iedere aankoop van een hartje € 1,-- aan de stichting.  

Een magneethartje op iedere plaats van het lichaam: 

Het ENERGETIX magneethartje of -strip kan eenvoudig aan de kleding bevestigd worden op vrijwel iedere plek van het lichaam. Dat kan dag en nacht, of alleen een deel van de dag, afhankelijk van de behoefte die u heeft aan extra magneetkracht. Het hartje geeft een aangename warmte af door de plaatselijke dieptewerking van de magneetkracht.  

Magneethartje is door iedereen te dragen:

Het ENERGETIX magneethart is door iedereen te gebruiken. Door de grotere magneetkracht dan van de meeste andere magneetsieraden van ENERGETIX (0,22 in plaats van 0,12 Tesla) heeft u er meestal direct na het bevestigen baat bij. 

Ook op het werk een ENERGETIX magneethart:

Mensen die liever helemaal geen sieraden dragen of dit niet mogen vanwege hun werk kunnen het beste gebruik maken van het magneethart, omdat ze dat onzichtbaar onder de kleding kunnen dragen. Alleen een hartvormig of ander dun bevestigingsplaatje is op de kleding enigszins zichtbaar! 

Combineren verschillende ENERGETIX magneetsieraden gaat prima:

Het ENERGETIX magneethart is uitstekend te combineren met andere ENERGETIX magneetsieraden. Het is niet zo dat de magneetkracht verdubbelt, dus meerdere magneetsieraden kunnen zonder problemen tegelijkertijd gedragen worden. 

 

Let op: de sieraden zijn geen vervanging voor de huisarts en/of medicijnen.

 

SportEX collectie

Robuuste magneetarmbanden voor sportfans

Naar buiten, de sportschool in, joggen in de natuur of bij een andere sport! Met de aantrekkelijke en kleurrijke sportEX armbanden van ENERGETIX bent u ook bij het sporten verzekerd van een stijlvolle en trendy uitstraling.

ENERGETIX magneetarmband voor haar of voor hem

Onze siliconen armbanden beschikken over 3 waterdicht geïntegreerde Power-magneten van elk 0,2 Tesla c.q. 2000 Gauss. De armbanden, gemaakt voor zowel dames als heren, zijn uiterst slijtvast en geschikt voor elke sport. Zelfs bij extreme sporten blijkt de magneetarmband van sportEX betrouwbaar en siert hij de drager in elke situatie. Test hem, wanneer u nog geen ervaring met magneetsieraden heeft opgedaan, nu bij het sporten. Uw trainingsmaatjes zullen jaloers op u zijn, want de verfraaiende werking spreekt voor zich.
Het design van de magneetarmbanden is exclusief en ontworpen in een verscheidenheid aan modieuze sportkleuren die ervoor zorgen dat u er modern en sportief uitziet. Wat is er mooier dan er bij het sporten of in het dagelijks leven door het dragen van een armband absoluut trendy uit te zien? Probeer het zelf – sportEX magneetarmbanden en andere geweldige ENERGETIX magneetsieraden zijn er vinden in de meest uiteenlopende variaties.

De sportarmbanden zijn nu ook in de kindermaat XS leverbaar!.