LIV FOR YOU » TARIEVEN & CONTACT

Tarieven

  • Volwassenconsult (vanaf 18 jaar) €50,- (in de praktijk)

 

  • Kindconsult (6 t/m17 jaar) €35.- (in de praktijk)

 

  • Dierconsult €35,- (thuisconsult; excl. evt. reiskosten)*

 

  • Duo-consult Dier & Mens €80,- (excl. evt. reiskosten)*

 

* REISKOSTEN geldend voor DIERCONSULTENReiskosten binnen de Hoeksche Waard: gratis. Reiskosten buiten de Hoeksche Waard: €0,19 per kilometer v.v. Reiskosten worden in rekening gebracht vanaf 15 kilometer vanaf postcode 3274 (geldt voor buiten de Hoeksche Waard). De kosten zal ik vooraf met u bespreken.


Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

  • Voor het maken van een afspraak neem contact op met Spiritual Balance: tel: 078-6735893 / mobiel: 06-53518321 of email: info@spiritualbalance.nl
  • Voor vragen mail naar livforyou@ziggo.nl  of vul onderstaand contactformulier in
  • Telefonisch consult: 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.) (Kies voor boxnr 765)
  • Messenger: Facebook Liv for You

 

Praktijkgegevens: Spiritual Balance - Boompjesstraat 27 Strijen

Alleen op afspraak. 

 

Afzeggen
Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van te voren gewijzigd of geannuleerd worden, anders ben ik genoodzaakt de geplande behandeling in rekening te brengen.

Bij het bevestigen van een afspraak met Liv for You gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden die gelden voor Liv for You. Deze kunt u terugvinden onder aan de pagina.

 

Beroepsvereniging, klachten en geschillen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Ik stel alles in het werk om jou of je kind goed te begeleiden. Heb je toch een klacht, bespreek die dan eerst met mij. Komen we er samen niet uit, dan val ik als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/. Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

De consulten zijn uiteraard geen vervanging van een huisarts of een dierenarts!! Deze dienen ten alle tijden eerst geraadpleegd te zijn!