LIV FOR YOU » WEER RUST & ONTSPANNING MENS & DIER

Weer rust en ontspanning voor Mens & Dier!

Liv for You Access Bars Healing Reiki Kinderen volwassenen dieren
Liv for You Access Bars Healing Reiki Kinderen volwassenen dieren
Liv for You Access Bars Healing Reiki Kinderen volwassenen dieren

Last van stress, spanning, slecht slapen of steeds terugkerende emoties?

Heeft jouw dier pijn, onrust, spanning of een trauma opgelopen?

Heb je last van pijn? Hoofdpijn, gewrichtspijn, chronische pijn?

 

Met healing via Access Bars®, Access Body Processen® en Reiki kan ik jou, jouw kind of jouw dier helpen. Dit is een hele mooie vorm van healing waarbij ik met mijn handen een bijdrage kan zijn in de verbetering van de gezondheid van jou, jouw kind of jouw dier. Deze methode is ontwikkeld om het lichaam van Mens & Dier te ontdoen van pijn, blokkades, trauma en andere ongemakken. Wil je liever een ontspannende en zelfhelende massage? Boek dan een Magneetmassage.

 

HOE ZIET EEN BEHANDELING BIJ LIV FOR YOU ERUIT?

BEHANDELING DIEREN

Bij deze methode werk ik op het lichaam van het dier zelf of op afstand als het dier het niet prettig vindt om aangeraakt te worden. Ik leg mijn handen op verschillende plekken op het lichaam van het dier en maak de geblokkeerde energie weer vrij volgens de methode van de Access Body Processen® en gebruik Reiki mocht dit nodig zijn. Deze energieën nodigen het lichaam uit om de verandering aan te gaan die het wil creëren. Door pijn, trauma's, blokkades en beperkingen op te lossen, ontstaat er heling in het lichaam van het dier en keren cellen weer terug naar hun oorspronkelijke functionaliteit. Het haalt de pijn, shock en trauma uit het lichaam van het dier. Deze behandeling biedt het lichaam weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan gaan stromen en het dier weer in balans komt en weer goed (letterlijk én figuurlijk) in zijn vel komt te zitten. Het kan helpen op zowel lichamelijk als op psychisch vlak. 

De behandeling van dieren vindt altijd bij u thuis of op stal plaats. Zodat het dier lekker in zijn eigen omgeving kan zijn. Zie hier voor de tarieven en eventuele reiskosten.

 

BEHANDELING VOLWASSENEN & KINDEREN

Aan de hand van een gesprek aan het begin van ons consult zal ik, onder het genot van een bak thee of glaasje water, bepalen welke methode(s) ik ga toepassen en welke het beste bij jou of jouw kind passen. Ik werk met Access Bars® en Healing m.b.v. Access Body Processen® en meestal ook een stukje Reiki of een Magneetmassage. Alles is in overleg en als je voorkeur uitgaat naar een bepaalde methode dan bepaal jij uiteraard wat jij op dat moment fijn vindt om te ontvangen.

 

1. ACCESS BARS® KINDEREN, JONGEREN & VOLWASSENEN

Bij Access Bars® lig je lekker en ontspannen met de kleren aan op de massagetafel. Bij deze methode raak ik heel zachtjes 32 punten op je hoofd aan. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd door deze zachte aanrakingen. Er wordt als het ware een 'delete-knop' ingedrukt, waardoor je hoofd wordt leeggemaakt en je alles aan emoties, gedachten en gevoelens kan loslaten wat je niet meer dient op dit moment. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven. 

Tijdens het consult krijg je van mij verschillende Tools mee naar huis, zodat je ook thuis aan de slag kan met mooie dingen om je weer ontspannen en rustig te gaan voelen.

 

 

2. MAGNEETMASSAGE  - KINDEREN & VROUWEN

Wil je liever gemasseerd worden? Dat kan! Ik masseer met speciale massagemagneten, die zorgen voor een betere doorbloeding en energiedoorstroming. Waardoor verschillende lichamelijke en psychische klachten onder handen genomen kunnen worden... 

 

Mail voor vragen of het maken van een afspraak naar livforyou@ziggo.nl 

 

De consulten zijn uiteraard geen vervanging van een huisarts of een dierenarts!! Deze dienen ten alle tijden eerst geraadpleegd te zijn!