Wie ben ik?

Mijn naam is Lisette en sinds 2019 ben ik de trotse eigenaar van Liv for You Magneetmassage en Liv for Dogs. Van oorsprong ben ik Farmaceutisch Consulent en heb 20 jaar in de apotheekwereld gewerkt. Hier heb ik uiteraard veel (medische) kennis opgedaan en deze kennis en ervaring wilde ik graag ook op een andere manier toepassen in mijn eigen praktijk. Na meerdere cursussen en opleidingen gevolgd te hebben, waaronder Kinderontspanningscoach/Kindermassage, Bach Bloesem Therapie, Kindercoach en Magneetmassage, is Liv for You tot stand gekomen. Daarnaast heb ik vele workshops en cursussen gevolgd om ervaring op te doen en op die manier te ontdekken hoe ik mijn praktijk uiteindelijk vorm wilde gaan geven.  En uiteraard ben ik zelf moeder van 2 kinderen, waardoor ik ook de vele ervaringen uit mijn eigen leven als vrouw en als moeder heb meegenomen in het concept voor Liv for You. Toen ik zelf, mijn kinderen en mijn huisdieren in contact kwamen met magneetsieraden is mijn interesse ontstaan in de werking van de magneten en dit ben ik gaan combineren met mijn al reeds bestaande kindermassagepraktijk. De positieve en mooie ervaringen met de magneetsieraden en magneetmassage wil ik heel graag met u delen.

 

De consulten die ik bij Liv for You aanbied zijn:

 

Liv for Dogs

Daarnaast is Liv for Dogs een heel belangrijk onderdeel van Liv for You. Met mijn praktijk Liv for Dogs kan ik u helpen om de gezondheid van uw hond en/of kat te verbeteren. Neem gerust een kijkje door hier te klikken. Ik ben Diervoedingsconsulente en werk met het merk Anifit en geef daarnaast ook magneetmassage voor honden. Ik kan u adviseren in de werking van magneten bij dieren en in Bach Bloesem voor dieren.

Ik kan uw dier helpen bij: overgewicht, allergieën, eczeem, huidklachten, stinkende vacht, angst, agressiviteit, onzekerheid, diabetes e.a. klachten.