LIV FOR YOU » WIE IS LISETTE?

Wie ben ik?

Liv for You Access Bars Healing Reiki Kinderen en volwassenen

Mijn naam is Lisette en ik ben de trotse eigenaar van Liv for You. Van oorsprong ben ik Farmaceutisch Consulent (HBO) en heb 20 jaar in de apotheekwereld gewerkt.

Hierdoor heb ik veel medische kennis en ervaring, die zeer toepasbaar is in mijn praktijk voor mens en dier. Mijn hele leven bestaat uit dieren: honden, katten, paarden etc. Een leven zonder dieren is voor mij onvoorstelbaar. Met name honden zijn een ontzettend belangrijk deel van mijn leven. En ik heb ze dan ook al in verschillende leeftijdsfasen mee mogen maken. Ik heb zoveel van mijn honden mogen leren. Zij zijn de grootste inspiratiebron voor mijn praktijk! Wij hebben zelf 3 honden, waarvan ons laatste hondje een rescuehond uit het buitenland is. Weer een nieuwe uitdaging en een uitbreiding van ons gezin. Als moeder zijn mijn 2 lieve kinderen ook een enorme inspiratiebron en ook zij hebben mij mooie lessen geleerd, waardoor ik mijn praktijk op deze manier heb mogen vormgeven.

 

Na meerdere opleidingen gevolgd te hebben, waaronder Kynologisch Hondenmasseur, Massage & Balans voor de Oudere hond, Pet Health Coach (Martin Gaus Academie), Access Bars® en Access Body Process®, Reiki, Magneetmassage, Orthomoleculair therapeut...  is Liv for You tot stand gekomen.  Naast de theoretische ervaring heb ik ook de vele ervaringen uit mijn eigen leven als enorme dierenliefhebber, vrouw, moeder en de gelukkige 'bezitter' van vele dieren, meegenomen in het concept van Liv for You.  Om een compleet advies te geven voor uw dier, kunt u ook met alle vragen over voeding en gezondheid voor uw hond bij mij terecht. Hiervoor heb ik een opleiding tot Pet Health Coach gevolgd bij de Martin Gaus Academie/Edupet.

 

Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het verbeteren van mensen- en hondenlevens middels Liv for You.

 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten,

Liefs,

Lisette