KEUZEPAGINA » WIE IS LISETTE?

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisette en ik ben de trotse eigenaar van Liv for You. Van oorsprong ben ik Farmaceutisch Consulent (HBO) en heb 20 jaar in de apotheekwereld gewerkt en ben op dit moment, naast mijn praktijk, 1 dag in de week werkzaam bij een huisartsenpraktijk. De afgelopen jaren heb ik uiteraard veel (medische) kennis opgedaan en deze kennis en ervaring wilde ik graag ook op een andere manier toepassen in mijn eigen praktijk. Én ik wilde graag een praktijk waarbij ik zowel kinderen als vrouwen kan helpen. 

Na meerdere opleidingen gevolgd te hebben, waaronder Kinderontspanningscoach/Kindermassage, Babyvoetreflexologie (Floor Tuinstra), Magneetmassage (Jeanette Bal), Access Bars® (Maureen Lassooy), Emotie-eten, Voeding & Hormonen, Natuurvoeding en Orthomoleculair therapeut is de combinatiepraktijk Liv for You tot stand gekomen. Naast de theoretische ervaring heb ik ook de vele ervaringen uit mijn eigen leven als vrouw, moeder, maar ook uiteraard als kind, meegenomen in het concept voor Liv for You.  

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. 

 

Liv for Dogs

Daarnaast is Liv for Dogs een heel belangrijk onderdeel van Liv for You. Met mijn praktijk Liv for Dogs kan ik u helpen om de gezondheid van uw dier te verbeteren. Neem gerust een kijkje door hier te klikken. Ik ben Diervoedingsconsulente en werk met het merk Anifit en geef daarnaast ook magneetmassage voor honden. Ik kan u adviseren in de werking van magneten bij dieren.

Ik kan uw dier helpen bij: overgewicht, allergieën, eczeem, huidklachten, stinkende vacht, angst, agressiviteit, onzekerheid, diabetes e.a. klachten.