Praktijk Liv for You past strenge coronomaatregelen toe om jullie goed van dienst te kunnen zijn in deze tijd.

KEUZEPAGINA » WIE IS LISETTE?

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisette en ik ben de trotse eigenaar van Liv for You. Van oorsprong ben ik Farmaceutisch Consulent (HBO) en heb 20 jaar in de apotheekwereld gewerkt en ben op dit moment, naast mijn praktijk, 1 dag in de week werkzaam bij een huisartsenpraktijk. De afgelopen jaren heb ik uiteraard veel (medische) kennis opgedaan en deze kennis en ervaring wilde ik graag ook op een andere manier toepassen in mijn eigen praktijk. Én ik wilde graag een praktijk waarbij ik zowel kinderen als vrouwen kan helpen. 

Na meerdere opleidingen gevolgd te hebben, waaronder Kinderontspanningscoach/Kindermassage, Babyvoetreflexologie (Floor Tuinstra), Magneetmassage (Jeanette Bal), Access Bars® (Maureen Lassooy), Emotie-eten, Voeding & Hormonen, Natuurvoeding en Orthomoleculair therapeut is de combinatiepraktijk Liv for You tot stand gekomen. Naast de theoretische ervaring heb ik ook de vele ervaringen uit mijn eigen leven als vrouw, moeder, maar ook uiteraard als kind, meegenomen in het concept voor Liv for You.  

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. 

Liv for You voor Honden

Ook uw huisdier kan ik helpen met een Access Body Proces-behandeling bij stress, spanning, angst, trauma, pijn, na operaties, artrose, andere gewrichtsklachten etc. Ik ga een samenwerking aan met 2 collega;'s en daarom is de website en (her)ontwikkeling van mijn praktijk voor dieren op dit moment in volle gang, maar uiteraard kan je wel gewoon een consult boeken voor jouw huisdier en kom ik bij jullie langs voor de behandeling.

Naast een Access Body Process-behandeling kan ik je adviseren en hulp bieden bij: overgewicht, allergieën, eczeem, huidklachten, stinkende vacht, angst, agressiviteit, onzekerheid, diabetes e.a. klachten van jouw huisdier.